Naša usluga u Vašoj službi Servis laptopova i desktop uredjaja

 
Savremeno opremljen servis u našem malom mestu ,koji potpuno može odgovoriti svim Vašim zahtevima u vidu raznih popravki i servisiranja vaših uredjaja.

Laptop uredjaji

Popravka i servis Vaših laptop uredjaja bez obzira na brend ili starost.Otklanjanje svih smetnji i mogućih problema u radu.

Desktop računari

Popravka i servis Vaših desktop računara bez obzira na brend ili starost.Otklanjanje svih smetnji i mogućih problema u radu.

Servis monitora

Popravka i servis Vaših monitora bez obzira na brend ili starost.Otklanjanje svih smetnji i mogućih problema u radu.

Profesionalno i kvaliteno Servisiranje Vaših uredjaja

 
Servis i popravka vaših uredjaja  brzo ,lako i profesionalno u našem servisu ,uspešno rešavanje svih problema sa kojima se možete susreti na Vašim uredjajima.

Softwerski problemi

Rešavanje svih softwerskih problema koji se mogu javiti na uredjajima(drajveri,reparacija os ,instalacija novog OS)

Čišćenje od prašine

Čišćenje od prljavštine i prašine iz Vaših uredjaja ,i poboljšavanja performanski rada Vaših uredjaja.

Uklanjanje virusa

Detekcija i uklanjanje virusnih infekcija  i svih zaostalih nepotrebnih fajlova sa Vaših uredjaja.
Image

O našem servisu Šta i kako?

Već dugi niz godina se bavimo pružanjem usluga servisa i servisiranja Vaših uredjaja,konstantno težeći da svoju uslugu stalno nadogradjujemo kako znanjem tako i konstantnim ulaganjem u opremu i alate.

Pored usluge zamene i popravke delova ,možemo Vam ponuditi komplet softwersku podršku za sve Vaše uredjaje (mobilni,tableti,laptopovi,desktop računari) kao i rešavanje svih problema  koji se mogu pojaviti a da su vezani za softwer.

Trudeći se svaku intervenciju uradimo maksimlano kvalitetno i profesionalno ,shvatili smo da je vrlo bitno imati kvalitetnu komunikaciju sa klijentima kao i kvalitetnu podršku.Posebno smo ponosni na segment podrške i komunikacije sa klijentima.

Kod nas u servisu za sve radove kao i ugradjene delove izdaje se pisana garancija.